OPENINGSUREN

Maandag van 13u30 tot 18u00
Dinsdag van 9u30 tot 18u00
Woensdag van 9u30 tot 18u00
Donderdag van 9u30 tot 18u00
Vrijdag van 9u30 tot 18u00
Zaterdag van 9u30 tot 18u00

Zondag en feestdagen gesloten.

Sportwinkel in Halle
Allonsius Sport voor uw zwemkleding!

Wanneer u regelmatig gaat zwemmen, is het belangrijk om over goede zwemkleding te beschikken. Als u wekelijks naar het zwembad trekt, wilt u een goed zittend badpak, bikini of zwembroek. Vrij zwemmen, competitie of intensief baantjes trekken: voor iedere zwemgelegenheid heeft Allonsius Sport een passend zwemartikel.

Allonsius Sport is niet zomaar een sportwinkel. Het is een van de sportwinkels in Halle waar u een heel ruim aanbod van diverse sportartikelen vindt. Zo ook een uitgebreide collectie van zwemartikelen: van zwemkleding tot diverse accessoires om het zwemmen aangenamer te maken.

Speedo

Als u fijn baantjes wilt trekken, kies dan voor een gespecialiseerd zwemmerk zoals Speedo. Met een uitgebreide geschiedenis op het vlak van swimwear, zijn zij daarin volledig gespecialiseerd. Allonsius Sport heeft uiteraard nog andere topmerken in huis als het gaat om badpakken, bikini’s, zwemshorts of andere gewone zwembroeken (Arena, Nicky Nobel, Plage du Sud, Adidas, ...).

Kom vandaag onze collectie ontdekken

Allonsius Sport is een van de weinige sportwinkels in Halle met een grote collectie aan zwemartikelen. Zowel mannen, vrouwen als kinderen vinden hier zeker hun gading. Van bikini’s om te pronken op het strand tot een gestroomlijnd badpak om uw recordtijd te breken. U bent altijd welkom om uw ideale zwemkleding te ontdekken.