OPENINGSUREN

Maandag van 13u30 tot 18u00
Dinsdag van 9u30 tot 18u00
Woensdag van 9u30 tot 18u00
Donderdag van 9u30 tot 18u00
Vrijdag van 9u30 tot 18u00
Zaterdag van 9u30 tot 18u00

Zondag en feestdagen gesloten.

Koop uw wandelschoenen bij Allonsius Sport!

Wie graag op wandeltocht gaat, heeft kwalitatieve en comfortabele wandelschoenen nodig die goed aan de voeten passen. Gaat u nieuwe wandelschoenen kopen in Halle bij  Allonsius Sport, dan is het belangrijk om goed na te denken waarvoor u de schoenen zal gebruiken. Bent u een recreatieve wandelaar die af en toe een klein tochtje maakt? Of bent u eerder een geoefende kilometervreter? Uw profiel bepaalt welke schoen meer (of minder) geschikt is voor u.

Net als bij loopschoenen is het aangeraden om bij de aankoop van wandelschoeisel uw voeten te laten onderwerpen aan een analyse. Wanneer u die analyse laat uitvoeren, zullen ongemakken en blessures als blaren, spier-, pees- en gewrichtsklachten sneller achterwege blijven.

Heeft u vaak problemen met uw voeten? Zijn uw benen niet even lang? Heeft u brede voeten? Wij analyseren uw situatie en zorgen ervoor dat u met de gepaste schoen naar huis gaat. Voor een perfecte en aangename wandeltocht!

Kom vandaag nog langs

Een stevig paar wandelschoenen is van groot belang tijdens uw wandel/bergvakantie. Zijn uw oude bergschoenen stukgelopen en bent u aan nieuwe toe? Voor het kopen van wandelschoenen in Halle bent u het best af bij Allonsius Sport, met een ruim assortiment  voor alle types voeten. Kom langs en ontdek uw ideale wandelschoen. Bij Allonsius Sport vindt u ook de geschikte onderhoudsproducten.

Om blaren of verhitten van voeten te voorkomen is het dragen van een aangepaste wandelkous een must.

Leki wandelstokken geven je bij je wandeltocht een stabiel en veilig gevoel.