OPENINGSUREN

Maandag van 13u30 tot 18u00
Dinsdag van 9u30 tot 18u00
Woensdag van 9u30 tot 18u00
Donderdag van 9u30 tot 18u00
Vrijdag van 9u30 tot 18u00
Zaterdag van 9u30 tot 18u00

Zondag en feestdagen gesloten.

Sportpodologie

Sportpodologie behandelt voetgerelateerde bewegingsproblemen door middel van schoenadvies, schoenaanpassingen en corrigerende inlegzolen op maat. De sportpodoloog tracht om u optimaal te helpen om uw sport te beoefenen zonder blessures en ongemakken zoals shin-splints (beenvliesontsteking), spier-, pees –en gewrichtsklachten, blaren, enzovoort. 

Hij heeft kennis van bewegingen, sportschoenen en sportblessures in relatie tot voeten en hoe deze opgelost kunnen worden met inlegzolen op maat en aangepaste schoenen.

Hoe?

Met een RS-scan footscan (dynamische afdrukken) en videobeelden wordt uw voet in kaart gebracht. Aan de hand van deze informatie passen wij loopschoenen aan of maken wij zolen op maat. Zo bent u verzekerd van een optimaal loopcomfort en een kleiner risico op blessures en andere ongemakken.

Wanneer?

Een onderzoek door de sportpodoloog kan bij Allonsius Sport enkel op afspraak. Bel nu voor uw afspraak bij de sportpodoloog op 02/356.46.46.

Hoeveel kost het?

Bij aankoop van schoenen is de analyse gratis. Een analyse zonder aankoop kost 30 euro. Een analyse met functionele sportzool kost 145 euro.

Beenlengteverschil aanpassing

Het ophogen van schoenen om een beenlengteverschil op te vangen al dan niet met verhoog tussen gewerkt in de zool of met verhoog in de schoen is bij Allonsius Sport mogelijk.