OPENINGSUREN

Maandag van 13u30 tot 18u00
Dinsdag van 9u30 tot 18u00
Woensdag van 9u30 tot 18u00
Donderdag van 9u30 tot 18u00
Vrijdag van 9u30 tot 18u00
Zaterdag van 9u30 tot 18u00

Zondag en feestdagen gesloten.

Allonsius Sport, waar u de juiste loopschoenen kan kopen 

Rugklachten, blaren, gewrichtspijn, ... Een foute loopschoen kan heel wat problemen met zich meebrengen. Stevig loopschoeisel aangepast aan uw voet en looppatroon is ontzettend belangrijk. Wie loopschoenen gaat kopen in Halle bij Allonsius Sport, kan naast een uitgebreid assortiment ook kiezen voor een loopanalyse.

Bij sportwinkel Allonsius Sport loopt goed opgeleid personeel rond dat kennis heeft van zaken. Voor elk type voet is er een gepaste schoen. Naast de bekende merken - Adidas, Nike, Asics - heeft Allonsius Sport ook andere gespecialiseerde topmerken in huis.

Loopanalyse

Bij aankoop van loopschoenen wordt steeds een loopanalyse uitgevoerd. Met gebruik van een loopband, videobeelden en (Rsscan) footscan wordt uw looppatroon bekeken en bepaald welk type schoen het best bij u past. Wanneer u tot aankoop overgaat, is de analyse gratis. 

Allonsius Sport raadt ook aan om uw oude loopschoenen mee te brengen naar de winkel. Aan de hand van slijtage van de zool en de vorm van de schoen (scheefstand) kan de medewerker uw looppatroon bepalen. 

Advies op maat

Het allerbelangrijkste bij aankoop van loopschoenen blijft dat het paar goed zit. Uw voeten krijgen tijdens het lopen heel wat te verduren. Voor het kopen van loopschoenen in Halle is Allonsius Sport een bezoek zeker en vast waard.

Loopkleding van topmerken

Lopen doet u natuurlijk niet met schoenen alleen. Bij Allonsius Sport vindt u naast een uitgebreid gamma loopschoenen ook heel wat kwalitatieve loopkleding van diverse topmerken (Gore, Brooks, Nike, Adidas, ...), sportbeha's  en accessoires zoals hartslagmeters,gps-uurwerken enz... .