OPENINGSUREN

Maandag van 13u30 tot 18u00
Dinsdag van 9u30 tot 18u00
Woensdag van 9u30 tot 18u00
Donderdag van 9u30 tot 18u00
Vrijdag van 9u30 tot 18u00
Zaterdag van 9u30 tot 18u00

Zondag en feestdagen gesloten.

Gratis loopanalyse bij aankoop!

Allonsius Sport, waar u alle loopschoenen kan kopen 

Rugklachten, blaren, gewrichtspijn, ... Een foute loopschoen kan heel wat problemen met zich meebrengen. Dat is iets dat veel mensen onderschatten. Stevig loopschoeisel aangepast aan uw voet en looppatroon is ontzettend belangrijk. Wie loopschoenen gaat kopen in Halle bij Allonsius Sport, kan naast een uitgebreid assortiment ook kiezen voor een loopanalyse.

Bij sportwinkel Allonsius Sport loopt goed opgeleid personeel rond dat kennis heeft van zaken. Voor elk type voet is er een gepaste schoen. Naast de bekende merken - Adidas, Nike, Asics - heeft Allonsius Sport ook andere topmerken in huis.

Loopanalyse

Bij aankoop van loopschoenen wordt steeds een loopanalyse uitgevoerd. Met gebruik van een loopband, videobeelden wordt uw looppatroon bekeken en bepaald welk type schoen het best bij u past. Wanneer u tot aankoop overgaat, is deze analyse gratis.

Allonsius Sport raadt ook aan om uw oude loopschoenen mee te brengen naar de winkel. Aan de hand van slijtage van de zool en de vorm van de schoen (scheefstand) kan de medewerker uw looppatroon bepalen. Indien u een uitgebreidere analyse met drukmeting door een podoloog wenst, moet u eerst telefonisch een afspraak maken.

Advies op maat

Uw voeten krijgen tijdens het sporten heel wat te verduren. Voor het kopen van sportschoenen is Allonsius Sport in Halle een bezoek zeker en vast waard. Laat een loopanalyse uitvoeren en ontdek uw ideale loopschoen of wandelschoen. Zo heeft Allonsius Sport bij de running -en wandelschoenen verschillende breedtematen.